N.P.T Lindi

GAS MEDICINAL & INDUSTRIAL

Historiku

N.P.T Lindi është kompani e specializuar per prodhimin, mbushjen dhe shpërndarjen e gazrave farmaceutike mjekësore dhe gazrave teknike.
Veprimtaria e saj ka filluar në vitin 2002 nën drejtimin e pronarit aktual me prodhimin e oksigjenit medicinal dhe industrial me kapacitet 8.5kg/h.
Aktualisht kompania jonë bënë mbushjen e oksigjenit medicinal dhe industrial me kapacitet 850kg/h, mbushjen e dioksidit të karbonit me kapacitet 600kg/h, mbushjen e azotit me kapacitet 850kg/h, mbushjen e argonit me kapacitet 850kg/h, përzierjen e gazrave të ndryshme dhe shitjen e gazrave tjera teknike.
Kompania LINDI prodhon suboksid azotin, që kryesisht përdoret në spitale dhe klinika si mjet anestetik në operacionet kirurgjike. Kapaciteti I prodhimit është 25kg/h e cila është e mjaftueshme për tregun Kosovar dhe tregun e rajonit.
Përveq kësaj kompania jonë është e specializuar edhe me ndërtimin e sistemeve qëndrore të gazrave medicinal, dhe për klientët tanë ofrojmë shërbim të plotë me paisje teknike dhe servisimin e tyre.

Produktet

 • Oksigjen medicinal
 • Oksigjen industrial
 • Co2
 • N2o
 • Argon
 • Azot
 • Acetilen
 • Helium
 • Mixture
 • Dry ice

Instalimi i sistemeve qendrore
te gazrave medicinal

 • Oksigjen
 • Air
 • Vakum
 • N2o
 • Co2
 • Agss
 • Stacione te vakumit
 • Stacione qendrore te oksigjenit
 • Kompresor per ajer medicinal

Certifikata e Biznesit

Kontakti

Prodhimi dhe mbushja zhvillohet në fabrikën tone nga një staf I specializuar, I cili gjendet në lagjen Marigona Residence, Llapnasellë, Graçanicë.

Adresa:

Lagja Marigona, Prishtine 10000

Nr. Telefonit:

044/199-758
049/767-639

Email:

info@lindigas.com

arianit.hoxha@lindigas.com